JYSK откри своя шести магазин в София

Плановете на веригата са до края на годината да стъпи в три нови града в България

JYSK откри своя шести магазин в София
4280 ~ 2 мин. четене
Само две седмици, след като откри 2 нови обекта в 1 ден в Добрич и Варна, датската верига JYSK отваря врати и на шестия си магазин в София. Той се намира на ул. „История Славянобългарска“ 21 (Ритейл Парк Средец) в столицата и е 21-ят JYSK в България.  

Плановете на компанията са само до края на август 2018 г. да отвори още 1 магазин в страната. До края на 2019 г. предстои и финализирането на логистичния център в Божурище – своеобразен хъб за общо 270 магазина от 7 държави в Югоизточна Европа  и 4-ти по ред в света.

„Петте магазина, които открихме досега в столицата, се радват на изключителен интерес, което ги поставя сред най-успешните обекти на JYSK България. Смятам, че все още има място за развитие в столицата и това става факт именно днес, с откриването на магазина ни в Ритейл Парк Средец. Както знаете, след известна пауза с откриванията на нови обекти, отново започваме период на експанзия. От началото на август вече открихме два нови магазина във Варна и Добрич. До края на годината се надяваме да стъпим в три нови града.”, сподели Ираида Паюк, маркетинг мениджър на JYSK за България и Румъния.

“Магазинът в София е номер 6 за столицата и номер 21 в България. JYSK България е добре позната марка в региона, а нашата цел е да сме възможно най-близо до голяма част от клиентите ни, както онлайн, така и в градовете, и всеки ден да им предлагаме атрактивни оферти. Следваме примера на колегите от останалите страни, които имат най-малко 5 магазина в големите градове“, каза по повод двата нови магазина Георги Василев, регионален управител на JYSK България.


Подкрепи Economic.bg