Къде няма да има вода в София на 1 март 2019 г.

Утре са предвидени няколко ремонта

Къде няма да има вода в София на 1 март 2019 г.
На 01 март 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Добър юнак", жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Криволак", ул. „Розова долина", ул. „Цанко Церковски", ул. „Капитан Андреев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цанко Церковски" ъгъла с ул. „Капитан Андреев".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Димитър Миленков" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: кв. „Димитър Миленков" от №200 до №300.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред №240.

-Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул."Боянска река", кв. „Бояна", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Панталей Николов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боянска река" бл. 2.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0