Къде няма да има вода в София на 26 септември 2019 г.

Два ремонта са предвидени за утре

Къде няма да има вода в София на 26 септември 2019 г.
На 26 септември 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Галичица", жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Галичица" от ул. „Златовръх"  до ул. „Якубица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Галичица" на кръстовището с ул. „Бабуна планина".

-На 26 септември 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Роза", с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Детелина, ул. „Роза" и ул. „Сълзица" от №6 до №12.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Янчовска река" на кръстовището с ул. „Детелина".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Коментари: 0