Къде няма да има вода в София на 29 ноември 2019 г.

Два ремонта е предвидила за утре \"Софийска вода\"

Къде няма да има вода в София на 29 ноември 2019 г.
-На 29 ноември 2019 г. (петък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Йордан Бакалов - Стубел", кв. „Манастирски ливади", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Йордан Бакалов - Стубел", ул. „Васил Стефанов", ул. „Околовръстен път", ул. „Луи Айер".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Луи Айер" ъгъла с ул. 420.

-На 29 ноември 2019 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Проф. Цветан Лазаров", „Складово – производствена зона", община „Слатина", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Проф. Цветан Лазаров" от бул. „Асен Йорданов" до ул. „Боян Магесник".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Проф. Цветан Лазаров" №11.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0