Къде няма да има вода в София на 31 януари 2020 г.

Три ремонта са предвидени за утре от \"Софийска вода\"

Къде няма да има вода в София на 31 януари 2020 г.

Снимка: Unsplash

На 31 януари 2020 г., петък, във връзка с пресвързване на новоизграден уличен водопровод до Метростанция 17, жк. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бл. 7 и бл. 9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред болница „Доверие".

Във връзка с извършване на строително – монтажни работи на ул. 24, жк. „Обеля" 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бл. 116. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред блока.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ангел Кънчев", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Ангел Кънчев" от бул. „Патриарх Евтимий" до ул. „Неофит Рилски" и на ул. „Хан Аспарух" от ул. „Ангел  Кънчев" до бул. „Георги Сава Раковски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Ангел Кънчев" на ъгъла с ул. „Неофит Рилски".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0