Къде няма да има вода в София на 4 април 2019 г.

Предвидени са редица ремонти утре

Къде няма да има вода в София на 4 април 2019 г.
800 ~ 3 мин. четене
На 04 април 2019 г. (четъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Марагидик", жк. „Подуяне", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Велчо Атанасов"  от  ул. „Острец" до ул. „Бричебор"; 
ул. „Слава"ул. „Петър Богдан" от  ул. „Марагидик" до ул. „Кобилино  бранище";
ул. „Рибарица"  от   ул. „Велчо Атанасов" до  ул. „Петър Богдан";
ул. „Марагидик"  от  ул. „Иларион Драгостинов"  до  ул. „Петър Богдан".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Велчо Атанасов" ъгъла с ул. „Рибарица".

-Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски", жк. „Разсадника - Коньовица", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Александър Стамболийски" от ул. „Рибен буквар" до бул. „Вардар";
ул. „Методи Патчев" от бул. „Александър Стамболийски" до ул. „Хъшове";
бул. „Вардар" от бул. „Александър Стамболийски" до бул. „Възкресение".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски" ъгъла с ул. „Хъшове".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Станислав Доспевски", жк. „Левски" В, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. 575, по ул. „Станислав Доспевски" от ул. „Летоструй" до ул. 575.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Станислав Доспевски" №77.

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ген. Александър Суворов", жк. „Бъкстон", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Ген. Александър Суворов" от ул. „Иван Сусанин" до ул. „Околовръстен път";
ул. „Преки път" от ул. „Ген. Александър Суворов" до ул. „Симеон Радев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Александър Суворов" ъгъла с ул. „Преки път".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хаджи Димитър", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Могила", ул. „Св. Спас" и ул. „Васил Левски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Суходол" ъгъла с ул. „Могила".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козлодуй", жк. „Банишора", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Калофер" от ул. „Охрид" до бул. „Сливница";
ул. „Козлодуй" от ул. „Калофер" до ул. „Карлово".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козлодуй" ъгъла с ул. „Калофер".

-Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 335, жк. „Люлин" 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. 335, ул. 337.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 335 ъгъла с  ул. 337.След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0