Как да изкарате пари за почивката си?

Станете независими от правителството, от работодателя и заплатата

Как да изкарате пари за почивката си?
412 ~ 3 мин. четене

Никой не би отказал допълнителни доходи, с които да покрие разходите си, било то за бензин, за море или изравнителни сметки на Топлофикация.

Истината е обаче, че ако искате да получите, първо трябва да дадете. Дори, за да спечелите от Спортния тотализатор или Националната лотария , пак трябва да си купите билет, даже няколко, освен ако не сте късметлия и уцелите още от първия път.

Ако търсите алтернативни възможности за допълнителни доходи, можете да се запознаете с възможностите, които Ви предлагат международните финансови пазари. Може би сега е най-удобният момент за влизане на тези пазари, тъй като през летните месеци волатилността не е толкова висока (което е добре за Вас като начинаещ трейдър, за да не Ви затрие сметката прекалено бързо) и все пак има достатъчно движения всеки ден на повечето инструменти, които можете да уловите и да си изкарате добра възвръщаемост. Има доста примери за успешни трейдъри, реализирали доста добра доходност.

Някои ще кажат, че звучи твърде добре, за да е истина. Както при всеки друг бизнес и тук има рискове. Не си мислете, че щом си отворите търговски акаунт и парите ще почнат да валят и за една седмица ще станете милионер. Това е нереалистично. Ако обаче подходите към това сериозно и инвестирате сума, която може да си позволите (хубавото е, че можете да стартирате с доста нисък капитал и с помощта на ливъридж ефекта да търгувате с до 500 пъти по-голям капитал от инвестирания), и време, за да се научите, тези усилия ще бъдат възнаградени.

Най-вече използвайте най-големият компютър с който разполагате – Вашият мозък и се запознайте с възможноста да изкарвате екстра пари докато лежите на плажа например.  С Admiral Markets можете да търгувате Forex и CFD-та в движение с мобилната платформата MT4. Това е доста мощно приложение и е лесно за използване. Потребителският интерфейс е много интуитивен и предлага на потребителите широк набор от инструменти.

Научете повече за MetaTrader 4за мобилни устройства сега!

MT4 е прекрасна платформа за търговия с ръководство, но тя също превъзхожда, когато става въпрос за автоматизиране на Вашата търговска стратегия, ако нямате време да търгувате ръчно. MetaTrader използва Eas, известни също като експертни системи. Това означава, че търговеца или може да направи сам своя робот за търговия, който ще автоматизира стратегията Ви за търговия или наистина да създаде нов потребителски индикатор, който разширява приложното поле на съществуващите показатели.

Само с Admiral Markets можете да получите и разширената версия на MetaTrader 4, ексклузивно достъпна под името MT4 Supreme Edition. С тази актуализация ще получите разширена версия на търговията с 1 клик, интегрирана корелационна матрица и пазарни настроения, нови видове поръчки и много повече.

Преди да се впуснете в онлайн търгуването на финансовите пазари, все пак се уверете, че сте изпълнили следните критерии:

·         Използвате само рисков капитал за това начинание;

·         Научили сте си уроците за това как функционират пазарите от многобройните безплатни обучителни материали на Ваше разположение;

·         Тествали сте на демо сметка стратегия за търговия и сте се убедили, че тя работи;

·         Имате план за търговия, който покрива решенията и реакциите Ви за всяка една пазарна ситуация;

·         Изготвили сте стратегия за мъни мениджмънт и управление на рисковете;

·         И не на последно място, уверете се, че сте избрали коректен и лицензиран форекс брокер за Ваш партньор.

Ако все още нямате сметка, направете си една тук 


Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор: FRN 595450

Подкрепи Economic.bg