Как да представите Вашия бизнес по оригинален начин

Захарчетата с късмет и шоколадите с 3D принт станаха хит за отрицателно време на българския пазар

Как да представите Вашия бизнес по оригинален начин

Иновативният начин за представянето на даден бизнес винаги прави впечатление и оставя положителни емоции в клиентите.

Шоколад с 3D принт

Най-новата форма за реклама е брандирането на шоколади с логото на компанията, някакво послание или пожелание. Технологията е базирана на 3D принтирането и е разработена от www.3darx.com/chocolate.

Този метод позволява да се изработват бутикови шоколади в рамките на дни, което е невъзможно със стандартните технологии. Не е нужно да поръчвате големи количества, а само нужните Ви за кампанията.

Шоколадът е от най-високо качество и се предлага в три варианта – бял, млечен и черен от сертифицирани и утвърдени ателиета.

Какъв по-хубав начин да умилите клиента си и да го накарате да мисли само с добро за Вас, от това да му подарите вкусен и висококачествен шоколад.

Захарчета с късмети

Всички обичаме да четем късметчетата, които ни се падат, когато ни донесат сутрешното кафе, особено когато те са закачливи и ни карат да се усмихваме.

Преди близо 4 години варненската компания Scaffeto решава да промени начина, по който късметчетата се поднасят и създава нестандартни опаковки за захар, в които потребителите намират в едната половина своето късметче, а в другата захарта за кафето. Ефектът е подсилен от различни послания за дамите и кавалерите.

Това бижу към кафето е не само естетически красиво, но кара хората да споделят посланията и със своите събеседници на масата.

Всеки рекламодател, който избере Scaffeto за своето заведение или бизнес, може да създаде реклама на задната страна на късметчето.

За любителите на късметчета има и специално разработено приложение Scaffeto, в което потребителите могат всеки ден да теглят своя късмет.

Scaffeto стартира своята дейност през 2015 г. във Варна и за кратко време става изключително популярно. За 2017 г. фейсбук страницата е третата най-посещавана страница в България с над 400 000 гледания.

А вие избрахте ли вече Вашата вкусна реклама, с която да представите бизнеса си през 2019 г. и да разнообразите Новогодишните подаръци за клиенти, партньори и колеги?

Коментари: 0