Как изглежда отвътре най-високият петзвезден хотел в света

Rosewood Гуанджоу се извисява на около 530 м и се гордее с най-бързия асансьор в света

Как изглежда отвътре най-високият петзвезден хотел в света

Снимка: Rosewood hotels

В края на миналата седмица Rosewood Hotels откри най-високия петзвезден хотел в света в Гуанджоу, Китай. Вторият им хотел в континентален Китай, разположен в сърцето на шикозния квартал Тианхе в Гуанджоу, заема първите 39 етажа на 108-етажния небостъргач CTF Finance Centre, седмата по височина сграда в света.

Извисявайки се на около 530 метра, Rosewood Гуанджоу също печели статута на най-високия петзвезден хотел в света.

"Нашият хотел е подходящ символ за изкачването на Гуанджоу като международна икономическа и културна столица“, коментира Стефан Чупик, управляващ директор на Rosewood Guangzhou.

В този градски оазис оазис гостите ще открият едно от най-пълните и съвременни хотелски изживявания в Китай - с дизайн от базираната в Торонто фирма Yabu Pushelberg. В допълнение към 251 модерни стаи и апартаменти за гости, всеки от които е проектиран като резиденция - с гледка към Тианхе и останалата част от Гуанджоу - имотът ще включва 23 просторни и стилни дуплекс резиденции, както и седем различни оригинални места за хранене.

Опциите за хранене в хотела включват китайски ресторант, бистро и бар. На 107-ия етаж, има още един ресторант - скай бар, който също разполага със зона за пушене на пури и винарска изба.

Хотелът се гордее и с най-бързия асансьор в света, пътуващ почти с 70 фута в секунда. Асансьорът не е единственото бързо нещо тук; Rosewood Guangzhou е и първият китайски хотел с поддръжка на 5G мрежа, която позволява бързи интернет скорости.

В хотела е и най-големия спа и фитнес комплекс в града.

Коментари: 0