Карайте ски, докато изкарвате пари

Инициативата на Ski.com се организира за втора година

Карайте ски, докато изкарвате пари

Снимка: Pixabay

Ако ските са вашето хоби и обичате да пътувате, то вече е възможно и да превърнете вашето хоби в работа.  За втора поредна година най-големият организатор на зимни ски ваканции в Северна Америка, Ski.com, предоставя възможност на 12 любители на зимните спортове да тестват някои от най-екстремните писти в света срещу заплащане, съобщава FOX.

В първите издания на инициативата компанията е наемала само по един човек, но в тазгодишното издание броят на възможните участници е значително по-голям.

Всеки от участниците ще има право да избере дестинация, която иска да посети. Местата, от които участниците могат да направят своя избор, са Колорадо; Джаксън Хоул, Уайоминг; Голямото небе, Монтана; Банф и езерото Луиз, Алберта; Шамони, Франция или Нисеко, Япония.

В случай че решите, че това е вашата мечтана работа, то в срок от 17 септември до 29 октомври 2019 г., трябва да запишете кратко 90-секундно видео, в което да кажете кое място избирате, както и да обясните, защо вие сте точният човек за тази работа.
Коментари: 0