Красотата е нашата мисия

Рубелла Бюти АД извършва износ до над 50 държави по света

Красотата е нашата мисия

"Рубелла Бюти" АД е основана през далечната 1980 г. Компанията е с дългогодишен опит и знания, които могат да се усетят във високото качество на продуктите й.

През 1997 г. Рубелла Бюти АД става частна компания, което й дава възможността за още по-бързи и високи темпове на развитие, превръщайки нейната производствена дейност в една от най-модерните и ефективни на Балканите. 

Производствената база на компанията се простира на площ от 75 дка, в които са включени различни производствени звена - бои за коса, пасти за зъби, грижа за кожата, течности (шампоани, балсами, душ-гелове) и опаковки. Всяко едно от тях е с огромен капацитет за производство, както и с възможност за голяма гъвкавост в производствените дейности и планиране.

Всички тези предимства на Рубелла Бюти АД й печелят различни партньори на международните пазари, сред които Unilever,Boots, Asda, Gosh,Carrefour, Metro, Billa, Kaufland, Dm,Auchan, Leclerk, Etos, Tesco, Willkinson’s,  Intrmarche,  Coles,  Cash World, Dia и др.

С времето компанията става все повече експортно ориентирана и това й печели наградите Експортьор на годината за 2014 и 2015 г. До момента Рубелла Бюти АД е извършила износ до над 50 държави по света, благодарение на което успя да изгради различни успешни партньорства и да натрупа опит на международния пазар, превръщайки я в още по-конкурентна на мултинационалните компании.

Заедно с това тя постоянно се стреми към все по-висок и по-висок стандарт на качество. Една от основните цели на компанията е да има пълна проследимост на производствените процеси и произвежданите продукти. Доказателство за това са различните сертификати за качество, които е получила в годините си на развитие, а именно:

• ISO 9001:2008 - Система за управление на качеството

• OHSAS 18001:2007-Система за управление на здравето и безопасността при работа

• ISO 14001:2004 - Система за управление на околната среда

• ISO 22716:2004 - за добри производствени практики

• BRC (British Retail Consortium) Global Standards - система за управление на безопасността и качеството на продукта

• SEDEX - въвеждане и спазване на политика за социална отговорност

• PETA - в списъка на компаниите, които не тестват върху животни

Всички тези сертификати подкрепят и удостоверяват безупречното качество на продуктите на Рубелла Бюти АД. Това включва различни козметични продукти за красота и хигиена като:

• Устна хигиена - пасти за зъби, четки за зъби, води за уста

• Грижа за косата - шампоани, балсами, маски, гелове

• Боя за коса - перманентна, измивна, амонячна, безамонячна, 10-минутна, мус-боя и др.

• Грижа за лице и тяло - кремове за лице, маски за лице, душ гелове, лосиони и млека за тяло, депилиращи продукти, антицелулитни продукти

• Мъжка козметика - продукти за бръснене, след бръснене, дезодориращи продукти, кремове за лице, боя за коса

• Козметика за бебета и деца - шампоани, пасти за зъби, кремчета.

Сред водещите марки на компанията са DeBa, Dental, Rubelia, Top Ten, Tra-la-la, Fashion Color, Premium Fashion Color и много други. Те са изключително добре разпознаваеми на пазара с високото си качество и атрактивната си цена.

Благодарение на собствената си лаборатория за разработване на нови продукти с висококвалифицирани специалисти, Рубелла Бюти АД успява ефективно да отговори на нуждите на своите клиенти. И не само на тези на българския пазар, но и на потребителите в държави като Англия, Франция, Холандия, Испания, Италия, Австралия, Гърция, Финландия, ЮАР, Чехия, Унгария и много други.

Коментари: 0