Криптовалутите увеличават сигурността и намаляват таксите в гейминг сектора

Криптовалутите увеличават сигурността и намаляват таксите в гейминг сектора

Снимка: Pixabay

Автор: Economic.bg
  • Съдържание от KEMIKA LTD

В последните месеци сме сигурни, че чувате много за добре познатите криптовалути. Те повишиха цената си, започнаха отново да намират място във вечерните новини, а интересът към тях продължава да бъде висок. От първата им поява, до този момент, забелязваме, че все повече бизнеси интегрират тази опция за разплащане и трябва да бъдем сигурни, че има причина. Ще открием, че са налични още приложения на криптираната валута. Сред по-напредналите индустрии ще забележим, че онлайн казината също започнаха да приемат тази валута в портфолиото си.

Някои анализатори смятат, че именно към техните платформи се насочват и най-много депозити. Това не е новост и не ни изненадва, а в следващите редове ще обясним и каква е причината. Подозираме, че малцина имат нужда от пояснение, но нека синтезираме в няколко изречения какво точно предоставя блокчейн технологията. Представете си платформа, в която може да качите някаква информация. Тя не може да се промени, хакне или изтрие, остава завинаги там, докато не я преместите другаде.

Блокчейнът може да се опише като дигитална счетоводна книга и колкото повече се увеличават направените инвестиции, толкова повече се разширява и самата мрежа. Най-важното е, че информацията там е напълно отворена за всички. Тя не може да се копира, фалшифицира или хаква. Един друг успех е и наличието на анонимност и независимост от правителства, банкови институции и много други. Защо обаче е толкова важна за онлайн казино индустрията?

Ето кои са позитивните страни:

След като говорим за анонимност, трябва да сме сигурни, че много от клиентите на тази индустрия, особено онези, които са професионални играчи, предпочитат да не се радват на популярност. Именно те предпочитат депозитите и печалбите да идват с необходимата защита.

Опитите за злоупотреба с криптовалута са напълно елиминирани. Рискът от хакване на профил или опит за пренасочване ще останат в историята.

След като говорим за децентрализирана система, не трябва да си мислим, че тя е незаконна, просто се елиминира човекът по средата на всяко разплащане, който обикновено е банката.

Макар и повечето онлайн казина да не изискват такси при правенето на депозит или тегленето на печалба, банките го правят. При криптовалутите, след като вече споделихме, че липсват такива, таксите също ще бъдат пропуснати.

Не на последно място ще забележим, че това е валутата, която днес се оценява много по-скъпо от всяка друга, като към това число смело ще добавим и добре познатите ценни метали. Стойността на един биткойн се променя, но към този момент е меко казано впечатляваща.

Нека обърнем внимание и на недостатъците:

Един от основните е, че макар и повечето брандове да приемат тази валута, до голяма степен клиентите откриват трудности при употребата им за разплащането на други услуги. Следователно е необходимо още едно превалутиране.

Непотвърденият произход на криптовалутите често се свързва и с една негативна черта. Мнозина вярват, че неговият произход идва директно от нелегална търговия с оръжие или участието на престъпна организация.

Със сигурност мнозина изискват въвеждането на някаква регулация. Все пак употребата на електронна валута може да покаже постоянно повишаване и намаляване на стойността си. Практически и самото инвестиране в този вид валута се смята за залог. Има някои разлики, докато избираме една от всичките различни видове рулетка, поне знаем правилата и имаме представа за шансовете си. В случай, че сме пропуснали тази възможност, платформата на Silentbet предоставя информация и демо версия с нулев риск. Същото се изисква и при правенето на инвестиции.

Няма как да не сме сигурни, че в следващите години този метод ще стане само по-популярен и ще се радва на повече внимание от инвеститорите, както и от самата индустрия. Необходимо е само малко повече време, а във времето на технологична революция, същото се съкращава значително.

Хазартните игри могат да са пристрастяващи. Играйте отговорно!

Коментари: 0