„Лудогорец“ отвори луксозен ресторант за отбора в клубната база

Целта на новата придобивка е футболистите да спазват ежедневно хранителен режим под наблюдението на опитни диетолози и медицинския щаб

„Лудогорец“ отвори луксозен ресторант за отбора в клубната база

Снимка: ludogorets.com

Седемкратният шампион на България по футбол ПФК „Лудогорец“ направи поредната си сериозна инвестиция, отваряйки луксозен ресторант за отбора на клубната база в Разград. Той разполага с най-съвременно оборудване в кухнята, както и комфортни условия за всекидневно изхранване на футболистите.

Целта на новата придобивка е футболистите да спазват ежедневно хранителен режим под наблюдението на опитни диетолози и медицинския щаб.

„Инвестициите в базата са важни за всеки един клуб. Добрите условия за работа карат футболистите да се чувстват комфортно и им дават допълнителен стимул за развитие“, коментира собственикът на клуба Кирил Домусчиев в профила си във Facebook.

За в бъдеще се предвижда ресторантът да бъде използван и от футболистите във втория отбор на „Лудогорец“.

С пускането в експлоатация на ресторанта клубната база на отбора вече разполага с всички условия не само за тренировки, но и за пълноценно възстановяване, рехабилитация и поддържане на спортно-състезателен режим за първия отбор и детско-юношеската школа.
Коментари: 0