ЛУКОЙЛ открива бензиностанцията до Летище София

В деня на откриването клиентите ще зареждат с отстъпка от 0,05 лв. на литър за всички видове горива

ЛУКОЙЛ открива бензиностанцията до Летище София

Обект номер 1 от веригата ЛУКОЙЛ, разположен на бул. "Брюксел" 1 в столицата, посреща новия активен сезон изцяло реконструиран, много по-уютен и напълно ориентиран към нуждите на пътниците. На бензиностанцията можете да намерите актуална информация за вашия полет, за кацащи и отлитащи самолети, която тече постоянно на големи монитори. 

Предвидена е и просторна и удобна санитарна зона за хората с индивидуални нужди, а за желаещите по-дълъг престой – повече място за паркиране.

Всеки клиент в деня на откриването на обекта, 10 май, ще получи подарък - отстъпка от 0,05 лв. на литър за всички видове горива, както и чаша професионално италианско еспресо Barsito.

Модерната концепция на обновената бензиностанция предлага много удобства, сред които по-големи площи за паркиране, специално обособени зони за отдих с безплатен Wi-Fi, както и санитарни помещения, съобразени със специалните нужди на майките с деца. Компанията упражнява стриктен контрол върху качеството на предлаганите услуги чрез практиката "таен клиент", която гарантира стандарта на обслужване.

Освен традиционните висококачествени бензин и дизел, на ЛУКОЙЛ – 01 до Аерогара София, можете да заредите и високоефективните маркови горива ЕКТО Спорт 98 и ЕКТО Дизел, които се грижат за чистотата на двигателя и подобряват работата и експлоатационните му характеристики. 

Препоръчваните за лятото премиум бензин на ЕКТО Спорт 98 и ЕКТО-Дизел са разработени на базата на най-модерните технологии. Те притежават многофункционален пакет горивни добавки от последно поколение на американския концерн Afton Chemical, които увеличават мощността на двигателя, удължават живота му, снижават разхода на гориво и вредните емисии въглероден двуокис.


Бензиностанцията предлага на своите клиенти широка гама масла ЛУКОЙЛ, сред които иновативната серия от ново поколение GENESIS, както и специално масло за автомобили на газ.

На бензиностанцията можете да използвате фирмените карти на "Лукойл" и картите за гориво на партньорите й, както и кредитните и дебитни банкови карти VISA, MASTERCARD, Maestro/Cirrus, БОРИКА.

Преди да излетите, след като се върнете, или в очакване на самолета, с който пристигат вашите близки, отдъхнете и се заредете с хубави емоции в обновената бензиностанция ЛУКОЙЛ до Аерогара София!

Коментари: 0