Любимите десерти на зодия Водолей

Водолеите са свободолюбиви, обичащи по-нестандартните неща

Любимите десерти на зодия Водолей
4784 ~ 1 мин. четене
Според много астролози, всяка зодия има определени хранителни навици, свои любими десерти и сладки неща, които ги правят усмихнати и щастливи.

Водолеите са свободолюбиви, обичащи по-нестандартните неща и определено могат да започнат вечерта първо с десерта, а след него със салатата.

Определено, представителите на тази зодия не са класическите любители на шоколада и към всеки десерт биха добавили някаква интересна добавка. Вижте най-любимите десерти на водолеите:

4. Курабийки

Представителите на зодията обичат сладки печива и всякакви десерти с тесто, но курабийките са техен фаворит, особено, ако са поднесени чаша мляко или вкусно капучино.

3. Ягоди със сметана

Въпреки че водолеите не са романтични, те обичат да хапват ягоди с обилно количество сметана. Няма да сгрешим, ако кажем, че ядат сметана с ягоди.

2. Чийзкейк

За представителите на тази зодия най-добър чийзкейк няма. Те обичат всички от вариацията с тъмен шоколад, до тази само с крема сирене и ядки.

1. Палачинки

Това е десертът, който най-много обичат и са способни да измислят за него хиляди вариации. Най-любимите са палачинки с мед, сладко и сирене и с кисело мляко.
Подкрепи Economic.bg