Манолова: Предстои да изберем между диктата и демокрацията

Гражданите пробиха там, където партиите не успяха 14 години, каза бившият омбудсман

Манолова: Предстои да изберем между диктата и демокрацията

Снимка: Economic.bg/Красимир Свраков

Благодаря на всички, които гласуваха за промяната, които гласуваха за мен. Днес София показа, че иска промяна. Но ни трябва воля още една седмица, в която гражданите да покажем, че можем да се обединим, че можем да бъдем над партийните интереси и пристрастия, когато се борим за промяната в София и за по-добър живот за всички. Това каза независимият кандидат, но подкрепен от БСП, Мая Манолова след края на изборния ден.

"Резултатът, който показахме днес, означава, че можем да спрем корупцията. Можем да спрем еднопартийния монопол над съдбата на хората. Можем да спрем мръсния въздух над властта и улицата", добави още тя.

"Нужни са силите на всички, за да се справим с лъжата, кражбите и силовата власт. София няма нужда от усмихнато лице, зад което се крие всичко това. Гражданите искат личности, които могат да носят персонална отговорност. Пробивът е направен от гражданите. Това, което не можаха да направя партиите 14 години, го направиха гражданите", категорична е Манолова.

Тя обеща, че със същия хъс, с който се е борила досега, ще продължи да се бори и следващата седмица. "Промяната е възможна и е близо", каза още тя.

Спорет Манолова тези, които не излязоха да гласуват, не са повярвали, че нещо може се промени. "Но сега се видя, че е възможно", каза Манолова.

"Предстои да изберем между диктата и демокрацията. Предстои да направим избор дали да отворим вратата за свободната воля на гражданите във властта или да остане затворена и да продължат да ни управляват по същия начин", категорична е тя.
Коментари: 0