McDonald’s със специален нов Big Mac във Великобритания

Сандвичът отбелязва 50 години Big Mac на пазара

McDonald’s със специален нов Big Mac във Великобритания
1424 ~ 1 мин. четене
McDonald’s във Великобритания пуска специален Big Mac, за да отбележи неговия 50-годишен рожден ден на пазара. Голямата верига за бързо хранене Maccy D’s показа два нови размера на сандвича, пише Business Insider.

В името на рождения ден на известния сандвич Великобритания следва стъпките на родината на твореца му – Щатите, като добавя към менюто си Grand Big Mac и Mac Jnr. Любителите на веригата за бързо хранене на Острова ще могат да опитат бургерите от 7 февруари до 20 март 2018 г. 

Ето го и рожденикът, или Big Mac, на 50 години: „двуетажен“, с две говежди кюфтенца, специален таен сос, краставички, кашкавал и сусам. Новият Mac Jnr. – същите съставки, само че на един „етаж“ и с една плочка месо. И най-накрая – Grand Big Mac – включващо всичко горе изброено, но по-голямо и по-смело, посочват от изданието.

Новата линия на веригата за бързо хранене не може да се нарече здравословна, но любителите трябва да опитат от сандвичите, просто заради самото „преживяване“, твърдят от Business Insider. 


Подкрепи Economic.bg