Министерски съвет търси кой да оцени времето

Администрацията е готова да плати до 66 хил. лв.

Министерски съвет търси кой да оцени времето
Автор: Стилиян Гребеничарски

Министерски съвет търси компания или физическо лице, които да определят цената на времето в България, това става ясно от публикувано обявления в Агенцията за обществени поръчки (АОП).

 „Извършване на национално проучване за определяне цената на времето“ включва изготвяне на методология за извършване на национално проучване за определяне цената на времето; изготвяне на предварително проучване с цел валидиране на методологията; извършване на национално проучване за определяне цената на времето в съответствие с одобрената методология.

Индикативната стойност на обществената поръчка е 66 хил. лв. без ДДС, а победителят ще е този предложил най-ниска цена. Финансирането се осъществява по проект „Подпомагане работата на централното координационно звено”, част от Оперативна програма „Техническа помощ 2007-2013 г.”

Оферти могат да се подават до 16 ч. на 14 януари 2015 г., а ден по-късно, в 14 ч. в администрацията на Министерски съвет на бул. „Дондуков” 1, ще бъдат отворени предложенията. Спечелилият ще има на разположение 180 дни за изпълнение на поръчката и определяна цената на времето в стрната.

Кандидатите трябва да са изпълнявали поне едно национално статистическо изследване за последните три години.

Пълната информация за обществената поръчка можете да откриете ТУК.

Коментари: 0