Над 2000 българи са кандидатствали в \"кастинга за политици\" на Слави

Шоуменът и екипът му представят събеседвания с кандидатите, ще ги препитват заедно с българи, завършили Йейл, Харвард и Кеймбридж

Над 2000 българи са кандидатствали в \
Над 2000 българи вече са предложили своите кандидатури в т.нар. "кастинг за политици", обявен от "Шоуто на Слави". Желание да участват са заявили и българи завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи с успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот.

Това се казва в ново обръщение на Слави, с което разкрива на какъв етап е проектът му. Той допълва, че ще запознае обществеността със събеседванията с тези кандидати, проведени от екипа на шоуто и успели българи от целия свят.

Ето и цялото писмо на Слави:

"Уважаеми сънародници, след като обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България, желание за участие в подобно начинание досега са изявили над 2 000 души.

А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи.

Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно.

Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, за да ви представим, не може да бъде направено само от нас. Затова аз реших и се свързах с българи постигнали успехи, безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, успели в различни аспекти и сфери на световния бизнес. Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние проведохме разговори с много от тях и за наше голямо удовлетворение, имаме подкрепата на голяма част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде проведено от мен и от такива българи, които са успели навсякъде по света.

Темите, по които ще проведем събеседването са:

Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация.

Образованието – най-важната част за възхода на нацията.

Съдебната система – основен проблем на държавата.

Така че, уважаеми съграждани, ние продължаваме".


Коментари: 0