Най-големият безплатен вестник у нас вече и онлайн

\"KMETA.bg\" се разпространява на хартия до 265 български общини

Най-големият безплатен вестник у нас вече и онлайн
4565 ~ 1 мин. четене

Най-големият безплатен вестник в България “KMETA.bg” вече може да се чете и онлайн. Новите броеве, както и всички предходни издания, можете да намерите на сайта Kmeta.bg в секцията "Е-вестник".

Изданието се разпространява на хартия до 265 общински администрации в страната, цялата държавна администрация, над 3000 фирми, които членуват в КРИБ, клиентите на "Билла", книжарници "Сиела" пътниците в автобусите на "Етап", "Груп", "Адрес" и др.

Преди дебюта си в интернет, "КМЕТА.bg" достигаше до 150 000 читатели всеки месец. Вестникът се подпомага от широка кореспондентска мрежа, която покрива територията на цялата страна.

“KMETA.bg” e eдинственото безплатно месечно издание на българския пазар. Предстои да бъде издаден неговият 15-ти брой.

Порталът на българските общини Кmeta.bg и едноименният безплатен вестник са единствените национални медии, посветени изцяло на местната власт. В страниците на изданието читателите намират дискусии по сериозни проблеми, обширни интервюта с министри и висши държавници от страната и чужбина, любопитни новини от различни региони в страната. 

Запазено място във вестника “KMETA.bg” имат и българските кметове, които чрез изданието популяризират това, което правят в своите градове.

Подкрепи Economic.bg