Номинации за \"Услуги, търговия, логистика\" в Mr. & Mrs. Икономика 2014

Петима ще се борят за отличието

Номинации за \

Снимка: Икономика

3944 ~ 2 мин. четене
Economic.bg Автор: Economic.bg

Списание "Икономика" представя категория "Услуги, търговия, логистика" в "Мистър и Мисис Икономика" 2014 - най-значимият икономически форум, провеждан след демократичните промени у нас:

Инженер Ваньо Алексиев е собственик и управител на „Биомет” ЕООД и „Глобал Биомет” ЕООД. Роден е в градМонтевидео,Уругвай. Завършил е Технически университетСофия със специалност „Електронна   техника” и специалност „Международни икономически отношения” в УНСС. През 1991 година основава „ Биомет “ - водеща българска транспортна и логистична компания с повече от 20-годишна история . Дейността на управляваните от него компании се простира в цяла Европа . Понастоящем в дружествата, които ръководи, работят повече от 600служители.

Иван Костадинов е изпълнителен директор на НИС Петрол ЕООД. Роден е през 1974 година в Асеновград, магистър по икономика - специалност Застраховане и социално дело в  УНСС. През 1996 година стартира професионалната си кариера като мениджър продажби  в строителния бранш. През 2002 година е назначен в „Петрол” АД като регионален мениджър, а от 2005 година е главен директор Търговия и маркетинг и член на управителния съвет на „Петрол АД”. Заема длъжността Генерален директор на НИС Петрол ЕООД  за България  от 17 юни 2013 година

Компанията е една от най-големите вертикално интегрирани петролни компании в Югоизточна Европа. Дейността на дружеството включва проучване,производство и преработка на нефт и газ, както и търговия на петролни продукти.

Евгени Кръстев е съдружник и управител на ТРИЗА ООД. Бил е представител в Швейцария на външнотърговското предприятие Балканкар импекс. През 1996 година участва в основаването на ТРИЗА ООД България, в която до днес той е съдружник и управител. Към момента това е единственото дружество от фирмената група Триза Холдингс АГ, създадено извън Швейцария.

През октомври бе направена първа копка за изграждане на логистичен център на ТРИЗА ООД България. Размерът на инвестицията е над 6 милиона лева, като се очаква да бъдат разкрити 30 работни места.

Валери Николов е едноличен собственик и управител на супермаркети „Фантастико“. На фона на изключително силната конкуренцията сред търговските вериги за бързооборотни стоки, повечето от които представители на големи мултинационални компании, българското дружество успява да разшири присъствието си на пазара и броят на заетите вече надхвърля 2400 души. Веригата е на пазара от 1991 година.

Христо Христов е изпълнителен директор на „Дискордиа“ АД и член на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Има висше икономическо образование от Варненския свободен университет "Черноризец Храбър". Освен в България, фирмата има представителства в Гърция, Румъния, Украйна и Полша. Компанията извършва и франчайзингодателска дейност, като планира до края на 2016 година автомобилите, отдадени на франчайз, да достигнат 100 броя.

Изберете компанията, осигуряваща най-добър "Старт в кариерата"

Подкрепи Economic.bg