Нов търговски център отвори в Пловдив

Той разполага и с паркинг с 277 места

Нов търговски център отвори в Пловдив

Нов ритейл парк работи вече в града на тепетата - G Center Plovdiv. Лентата на новооткрития търговски център прерязаха изпълнителният директор Йони Мичави, Елена Рангочева, маркетинг мениджър за България и управителят на търговския център инж. Димитър Стойчев. 

Изключително щастливи сме, че реализирахме този проект и вярваме, че G Center Plovdiv ще стане любимо място на много пловдивчани, предоставяйки възможността да намерят на едно място всичко необходимо в ежедневието им, заяви Йони Мичави.

Търговският център е разположен на площ от 6400 кв. м и събира на едно място водещи компании на българския и чуждестранен пазар – от хранителния гигант Лидл, веригата дрогерии dm и Аптека Ceiba, до всичко за дома и техниката в Зора, Carpetmax, JYSK, Porta Doors и Bauzentrum. Освен голямото разнообразие от стоки, на разположение на посетителите на новия G Center Plovdiv e и паркинг с 277 паркоместа.

Г-България ЕАД е част от израелската Газит Глоуб – водеща компания за изграждане и управление на търговски центрове в САЩ, Канада, Бразилия, Европа и Израел, с повече от 2,5 млн. кв. м. търговски площи. Г-България ЕАД присъства у нас от 2006 г., като закупува имоти със стратегически локации с цел изграждане на търговски центрове и тяхното управление.

Коментари: 0