9 нови бранда стъпват в Sofia Ring Mall

Търговският център се наложи като предпочитаната дестинация за перфектно прекарване на свободното време

9 нови бранда стъпват в Sofia Ring Mall

9 нови елитни български и световни марки влизат в Sofia Ring Mall през ноември. Търговският център в полите на Витоша се наложи като предпочитаната дестинация за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство, следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване с обогатения избор от заведения и първокласни магазини.

Богатата селекция от модни брандове в Sofia Ring Mall вече е допълнена и с един от лидерите в мъжката мода - TEODOR. За улеснение в избора на клиентите, фирмата с над 20-годишна история и традиции предлага не само голям избор „от глава до пети”, а и професионални съвети на модни консултанти, които ще подберат за всеки завършена и стилно издържана визия до най-малкия детайл.

ZEISS VISION CENTER - Повече от 200 милиона души по целия свят виждат живота през стъкла на Carl Zeiss. От 2005 г. насам Carl Zeiss Vision развива концепцията за модерни и луксозни оптики, ориентирани към индивидуалните нужди на всеки клиент. Към момента оптиките от тази верига са над 100, разположени във всички краища на света, а от ноември можете да ги намерите и в Sofia Ring Mall.

OXETTE е сред наложените в България и по света лидери в областта на производството, дистрибуцията и продажбите на бижута, часовници и модни аксесоари. Брандът е предназначен за независимите, съвременни жени и мъже, които обичат модата и я използват, за да изразят своите индивидуалност и социално положение в обществото.

AQUAMARINE е добре позната и любима на мнозина марка за обувки и чанти. Нейни партньори в 6 държави създават по 200-250 различни модели обувки всеки сезон. Зад всяка колекция на бранда стои екип от специалисти, които внимателно подбират цветовете, ходилата, кожите и аксесоарите, така че да отговорят на високите изисквания на своите клиенти.

В навечерието на коледния месец и ефектните подаръци, в Sofia Ring Mall свой щанд отвори и MY SILVER. Магазинът предлага продуктите на водещи производители на сребърна бижутерия в България.

В края на ноември Първа инвестиционна банка (Fibank) открива офис в мола. Тя е най-голямата банка с български капитал. Иновативна и клиентски ориентирана, тя предлага разнообразна гама от продукти и услуги както за индивидуални, така и за фирмени клиенти. 

„Учене чрез забавление” е лайтмотивът на разположената в Sofia Ring Mall KIDSPACE Toddlers Academy. ЧДГ Детска Академия е двуезична детска градина, която отговаря на високите и строги международни стандарти, които English pre-school curriculum изисква за всички свои училища. Тя е одобрена като детска градина от Министерството на образованието на България.

STARBUCKS допълва перфектно селекцията от заведения в Sofia Ring Mall и го прави още по-притегателна и любима дестинация за модерните градски хора. Световноизвестната верига за кафе преди дни откри своя нов обект, в който посетителите могат да се насладят на специални бленд напитки и уникален интериорен дизайн.

Световният лидер в областта на любителското и професионалното оборудване за аерозаснемане - DJI Innovations вече също е част от голямото семейство на Sofia Ring Mall. Продуктите на компанията, сред които летящи платформи, DJI дронове за въздушна фотография, видеозаснемане, прецизно земеделие, видеонаблюдение и сигурност, са като излезли от футуристичен филм и напълно оправдават мотото на фирмата: “Бъдещето е възможно”. 

Коментари: 0