Новият частен остров на Малдивите (снимки)

Може да наемете курорта срещу 250 хил. долара на вечер

Новият частен остров на Малдивите (снимки) 6 Снимки

Снимка: Nautilus Maldives

В ерата на COVID-19 да имате цял остров за себе си звучи все по-добре. Ако разполагате със средства, наемането на частен остров на Малдивите е по-лесно от всякога. Nautilus Maldives е най-новият курорт на Малдивите, предлагащ на гостите частно изживяване. Той се намира в биосферния резерват на ЮНЕСКО в атола Baa и е един от най-малките островни курорти на Малдивите.

На първа линия има 26 просторни къщи. Всяка от тях разполага със собствен открит басейн с контролирана температура, тераса и персонал.

В допълнение, Nautilus предлага на гостите разнообразна развлекателна програма: спа център, кино под звездите, екскурзии с луксозни яхти, дегустация на вина при залез слънце, класове за готвене, гмуркане, барове и ресторанти от световна класа и, разбира се, равномерен тен на плажа.

В курорта има четири ресторанта. Naiboli Pool Bar организира специална коктейлна програма вечер и сервира леки закуски и безалкохолни напитки. На целия остров се предлага безплатен Wi-Fi, а ежедневно се провеждат уроци по йога, фитнес и медитация.

Без часовници, графици или зададени часове за отваряне и затваряне, гостите имат пълната свобода да изживеят своята блажена ваканция.

Наемът на целия остров струва 250 000 долара на вечер. Броят на гостите е практически неограничен. Цената включва и VIP частен трансфер от международно летище Велана с хидроплан.

Коментари: 0