Новият телефон на Lamborghini за $2500

Той се нарича Alpha-One

Новият телефон на Lamborghini за $2500
Lamborghini, освен автомобили, е направила и телефон и, както бихте очаквали, той струва $2500 или около 1900 паунда.

Това е ултра-първокласно устройство, създадено за ограничен брой хора, които могат да си го позволят и да оценят качеството и добрата изработка, в които е "събрана" технологията.

Alpha-One смесва необичайни, скъпи и напълно ненужни материали като кевлар, течен метал и естествена кожа (която, разбира се, се опитва да ви напомни за вътрешността на автомобил Lamborghini), което прави абсурдно първото впечатление от телефона, разказва "Бизнесинсайдър".

Може да ви се стори както бляскав, така и грозен. Това са думите, изказани от повечето хора, на които е бил показан телефонът, споделя авторът на материала.

Но и не може да се отрече, че Alpha-One изглежда и се усеща различно от другите смартфони и веднага ще ви накара да го харесате.

Все пак, ако сте готови да дадете 2500 долара за телефон, ясно е, че държите на определено ниво на ексклузивност на притежаваните вещи, чиито марки говорят сами за себе си.

Тук е моментът да се отбележи, че не автомобилната компания Lamborghini прави телефона, а независимата компания Tonino Lamborghini, която носи същото наследство, но се фокусира върху джаджите и аксесоарите.

Ако забравите за цената, Alpha-One всъщност е едно прилично Android устройство.

Според спецификациите му е добър смартфон от висок клас. Дисплеят е Quad HD, 5.5-инчов AMOLED с двойни стерео говорители в предната част, 4GB RAM, 64GB памет, 20MP камера и 3250mAh батерия.

Освен това има и четец за пръстови отпечатъци, USB-C порт и дори жак за слушалки. На хартия на Alpha-One не му липсва много в сравнение с други водещи Android телефони.

Операционната система не е най-новата, но е сравнително нова - Android 7.1.1.

Според изданието един от проблемите на Alpha-One е непоносимата грозота на темите, вградени в обичайния потребителски интерфейс MiFavor, който отчаяно се опитва да съчетае футуристични елементи и естетиката на автомобилите Lamborghini, но не стига по-далеч от лошото възпроизвеждане на "Iron Man" - стил, който се сблъсква с цялостния висококачествен тон на останалата част от телефона.

Друг много голям проблем на телефона, този път касаещ пряко работата му е, иронично, че за разлика от бързите автомобили със същата марка, той работи доста по-бавно в сравнение с най-актуалните нови модели на конкуренцията. Така че са му необходими няколко допълнителни секунди за изпълнение на зададена команда.
Коментари: 0