Огромни задръствания чакат прибиращите се от Гърция и Черноморието

Интензивен е трафикът на ГКПП „Кулата“ за леки и товарни автомобили и в двете посоки

прибиращите

Огромни задръствания чакат прибиращите се от Гърция и Черноморието
2366 ~ 1 мин. четене
От 5 до 7 км е опашката от автомобили на изход от Бургас в посока София. Горе-долу толкова са колоните от чакащи да влязат в България туристи на границата с Гърция. Това съобщават от МВР и „Гранична полиция“.

Интензивен е трафикът на ГКПП „Кулата“ за леки и товарни автомобили и в двете посоки. Натоварено е движението на вход за леки автомобили на ГКПП „Илинден“. Без забавяне се осъществява преминаването през ГКПП „Златарево“.

От Главна дирекция „Гранична полиция“ съобщиха, че е създадена необходимата организация за по-бързото обработване на автомобилите.

Изключително интензивен е трафикът по автомагистрала „Струма“, главен път Е-79 и второкласен път 19 Симитли - Гоце Делчев.

МВР съобщава, че има самозапалил се автомобил на 50 метра след изхода на тунел „Топли дол“ по автомагистрала „Хемус" в посока София. Няма пострадали от възникналия инцидент. Автомобилът е изтеглен в крайна дясна лента. Колата е с газова уредба, към мястото са насочени екипи на пожарната, които са предприели гасителни действия. Районът е отцепен от пътни полицаи, които още преди тунела пренасочват движението на моторните превозни средства през Врачеш по стария път.
Подкрепи Economic.bg