Основните валутни двойки за 4 август

Прогнозите са на анализаторите от Адмирал Маркетс

Основните валутни двойки за 4 август
180 ~ 2 мин. четене

Технически анализ на основните валутни двойки за 4 август

EURUSD


Евро/долар не направи значително движение вчера. Търговските сигнали остават неутрални в близка перспектива, вероятно с леки низходящи сигнали за тестването на 1.0890. Първата съпротива е около 1.1000. Ясен пробив над това равнище може да доведе до бъдещ бичи натиск за тестването на 1.1050 или по-високо. Като цяло техническите ми очаквания остават неутрални/неясни. Интрадей рейндж се вижда между 1.0890 – 1.1000. Като цяло техническите ми изгледи остават неутрални/неясни.

GBPUSD


Паунд/долар имаше още едно незначително движение вчера. Очакванията ми остават неутрални в кратки срокове, вероятно с леки сигнали за нагоре за тестването на съпротивата 1.5675. Непосредствена подкрепа се вижда при 1.5540. Ясен пробив под нея може да предизвика по-нататъшен низходящ натиск за тестването на 1.5500 или по-ниско. Евентуален рейндж за наблюдение днес имаме между 1.5540 – 1.5675, който трябва да бъде пробит, за да видим по-ясна посока. Основните ми технически изгледи остават неутрални.

USDJPY


Долар/йена беше колеблива вчера. Няма изменение в техническите ми прогнози. Сигналите остават неутрални в кратки срокове. Рейнджът, който да следим в рамките на деня си остава между 123.00 – 124.50. Необходим е ясен пробив от диапазона, за да видим по-ясна посока. Основните ми технически сигнали остават неутрални. От гледна точка на четиричасовата графика, цената се движи над ЕМА 200, индикирайки за бичи изгледи.

USDCHF


Долар/франк не направи съществено движение вчера. Изгледите остават неутрални, вероятно с леки бичи сигнали за тестването на 0.9720. Ясен пробив над това ниво може да доведе до по-нататъшен натиск за тестването на 0.9800. Подкрепа за деня е 0.9600. Както може да видите на едночасовия таймфрейм, цената като цяло все още се движи над часовата ЕМА 200, предполагайки възходящ тренд. Възможен дневен рейндж за деня имаме между 0.9600 – 0.9720.

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор: FRN 595450.

Източник: Адмирал Маркетс  

Подкрепи Economic.bg