Откриха първия по рода си Masters Business Club в България

Това е общество отговорно към бизнеса

Откриха първия по рода си Masters Business Club в България

Снимка: Стоян Йотов

1228 ~ 2 мин. четене

Откриха първия по рода си бизнес клуб - Masters Business Club в България. Уникалният по формат проект предлага една правилна бизнес формула, която дава отговор на въпроса: Каква е връзката между парите, бизнеса и сътрудничеството?

Основател на клуба е Росица Сандулова, която вчера представи концепцията му. Masters Business Club е общество отговорно към бизнеса, което досега не е имало еквивалент по структура в България. Това е общество с установени стандарти, принципи на работа, общество което обединява лидери и напълно свободно и достъпно ще използва всички ресурси и всеки един ще добави стойност към него, заяви тя.

На церемонията присъстваха представителни лица от бизнес сектора у нас, както и партньори на проекта, сред които е и списание Икономика. Събитието се проведе в подкрепа на проекта "Бизнес и образование - ръка за ръка", предава репортер на Economic.bg.

Клубът ще работи на принципа "business to business". „Целта е заедно да изградим нещо стойностно, с което ще можем да си помагаме и да се чувстваме добре в приятелска атмосфера, както и да правим бизнес заедно“, каза още ръководителят на проекта Росица Сандулова.

Клубът се фокусира и върху благотворителна дейност. Те имат една прекрасна кауза, която стартира преди година и половина и тя е да помагат за образованието на младежи без един родител. 

Хилда Казасян зарадва гостите на събитието с невероятни джаз изпълнения. 

Визията на клуба е до 2020 г. да обедини 1000 фирми, които да членуват в него. Ще има не повече от три фирми в отрасъл. Откриват се пет регионални офиса в страната.

Masters Business Club предвижда партньорства с други подобни международни и български бизнес клубове. Първият международен партньор на проекта е Клубът на жените в Ню Йорк. 

По време на събитието в благотворителната кауза се включиха и гостите, които заедно събраха още 2730 лв., за подпомагане на по-доброто образование за младежите. Клубната социална отговорност на Masters Business Club ще продължава да помага на ученици и студенти.

Проектът работи в партньорство с най-големите фирми в България и тепърва ще присъединява и други.

Подкрепи Economic.bg