Откриха строителен център на бъдещето в София

Home Plan осигурява продукти и услуги както на корпоративни, така и на частни клиенти

Откриха строителен център на бъдещето в София
4346 ~ 2 мин. четене
Автор: Илия Лазаров

Консултантски център за иновативни строителни решения Home Plan отвори врати в София. Той е четвъртият в страната след тези в Бургас, Русе и Стара Загора и принадлежи на компанията „Сен-Гобен Вебер България” – лидер в производството на строителни материали, предаде репортер на Economic.bg.

Центровете са насочени основно към крайни клиенти и дистрибутори. Те съдействат в избора на подходящо строително решение при изпълнението на всеки проект и запознават с последните иновативни тенденции в строителните технологии.

„Това е мястото за ВИП обслужване на архитекти, строители, инвеститори и собственици на частни обекти. Решихме, че трябва да бъдем максимално близо до различните групи клиенти и да се погрижим за реалните им нужди. Да им осигурим правилните продукти, услуги и сервиз”, заяви управителят на „Сен-Гобен Вебер България” инж. Снежана Семова.

Продуктите са представени в реални мостри, така че клиентите да добият обективна представа за техните цветове, структура, здравина и т.н. Предлагат се цялостни външни и вътрешни системи – от основата, през изолацията и шпакловката до мазилката.

Впечатляваща е устойчивостта им – обичайната гаранция на продуктите на компанията е между 10 и 15 години. „Предлагаме системи, съдържащи продукти, които са специално проектирани да работят ефективно един с друг”, посочи Семова.

Клиентите могат да се възползват от редица услуги – специализирани консултации, анализ на всеки конкретен проект, калкулатор, изчисляващ точната му стойност и визуализация как би изглеждал.  

Любопитното е, че Home Plan центровете стартират първо в България, но идеята бързо е възприета и от други в семейството на „Сен-Гобен Вебер” – вече има такива във Франция и Полша.

Компанията е лидер на световния пазар на строителни материали. Тя предлага цялостни решения в областта на фасадите, топло- и хидроизолацията, лепила и разтвори, интериорни бои, мазилки и шпакловки.

„Сен-Гобен Вебер България” участва активно в Националната програма за енергийна ефективност на жилищни сгради и съдейства за санирането на обекти в различни български градове.

Наскоро компанията-майка „Сен-Гобен” бе обявена за най-добрия работодател в света за 2016 г., благодарение на иновативния подход и грижа за своите клиенти и служители.   

Подкрепи Economic.bg