Плащаме електронно през TaxiMe

Услугата е защитена чрез системата на ePay

Плащаме електронно през TaxiMe
1960 ~ 1 мин. четене

TaxiMe предлага ново удобство за клиентите - електронно плащане през приложението. Основното предимство на новата разработка е, че клиентът въвежда еднократно данните от картата си в приложението, след което тя е на негово разположение като платежно средство за всяко следващо пътуване.

Услугата е сигурна и защитена чрез системата на ePay. Сметката автоматично се изтегля от посочената карта. Партньор в реализацията на иновативната система за виртуално плащане е VISA – пазарен лидер в повече от 200 страни по света.

Всички клиенти на TaxiMe, които регистрират VISA карта през приложението до 30.09.2017 г., получават 10 лева бонус, предоставени в отстъпки от по 2 лева за следващите 5 пътувания, които заплатят електронно с VISA.

"Максимално гладкото и приятно преживяване на клиентите и справедливата конкурентна среда, които органично водят до повишаване на качеството, са в основата на услугата TaxiMe. Ние сме компания, която гледа напред и разработваме услугата си така, сякаш бъдещето е тук и сега. Придвижването в града никога не е било по-лесно, а електронното плащане беше естественото му развитие", сподели Христо Чернев, изпълнителен директор на TaxiMe.

TaxiMe свързва над 200 000 клиенти с повече от 3000 от най-любезните шофьори в София и Пловдив. Иновативният алгоритъм комбинира различни критерии и взима предвид пътната обстановка, когато намира такси наблизо, гарантирайки, че клиентът ще получи най-добрия шофьор - с пълна информация за самия шофьор, колата и приблизителната сметка за курса.

Подкрепи Economic.bg