Правим онлайн свой финансов портрет

Новата услуга е налична на сайта на Райфайзенбанк България

Правим онлайн свой финансов портрет
220 ~ 1 мин. четене

Всеки желаещ може да направи свой финансов портрет според това какви доходи,  задължения и разходи има ежемесечно. Райфайзенбанк (България) ЕАД разширява гамата от услуги, предлагани онлайн, като услугата е налична на страницата на банката тук.

Услугата е предназначена за физически лица, независимо от това дали са клиенти на банката или не. Личният финансов портрет дава на потребителя моментна картина на финансовото му състояние в 4 основни области: баланс на доходите и разходите, спестовност и задлъжнялост, устойчивост на рискове. 

На база декларираната от клиента информация, Личният финансов портрет го насочва и към най-подходящите за него продукти и услуги. Изготвянето му е напълно безплатно и не е обвързано с покупка. Необходимо е само потребителят на услугата да отговори на няколко кратки въпроса, което отнема не повече от пет минути.

„Предлагаме услугата Личен финансов портрет вече над 4 години и наблюденията ни показват, че тя е изключително полезна за клиентите ни“, коментира Надежда Пенева,  директор на Дирекция „CRM и алтернативни канали за  банкиране“ на Райфайзенбанк. „След като направят своя финансов портрет, обикновено потребителите предприемат стъпки за подобряване на финансовото си здраве като сключване на застраховки или допълнително пенсионно осигуряване, или пък обмислят възможността за допълнително финансиране чрез нова кредитна карта или потребителски кредит“, допълни тя.

Изберете компанията, осигуряваща най-добър "Старт в кариерата"

Подкрепи Economic.bg