Продължават ремонтите по Цариградско

От тази сутрин е затворен още един участък от булеварда

Продължават ремонтите по Цариградско

Снимка: БГНЕС

136 ~ 1 мин. четене

Продължава ремонтът на бул. „Цариградско шосе” в София. От днес до края на май се забранява влизането на превозни средства по северното му пътно платно между булевардите „Александър Малинов” и „Копенхаген”. Движението ще се извършва двупосочно в южното пътно платно в същия участък. 

За същия период от време се въвежда и временна организация на движението на автобусни линии 1, 3, 5, 6 и 505 в посока Център. Маршрутите за автобуси 1 и 3 се променят - от спирка „Метростанция Цариградско шосе” по северния локал до пътния възел над бул. „Александър Малинов” и по специално сигнализираната пътна лента през надлеза до включването им в централното северно пътно платно.

Автобусни линии 5, 6 и 505 се променят от спирка „Корабчето”, като от централното северно платно продължават по северния локал до пътния възел над бул. „Александър Малинов” и по специално сигнализираната пътна лента през надлеза се включват в централното северно пътно платно.

В посока Пловдив автобусни линии 1, 3, 5, 6 и 505 ще се движат по маршрутите си, като спазват временната организация на движение в ремонтния участък.

Автобусите ще спират на всички съществуващи спирки и на временно изместената в северния локал спирка "Комплекс на БАН".

Подкрепи Economic.bg