Продават апетитни имоти в „Златни пясъци”

Сред тях е и 4-етажният хотел „Бонбон”, който е „на промоция”

Продават апетитни имоти в „Златни пясъци”
3860 ~ 1 мин. четене

Частни съдебни изпълнители продават 2 имота за над 13 млн. лв. в курорта „Златни пясъци”. 

Първият е хотелският комплекс „Грийн Парк”, който включва 3 сгради и се простира на площ над 7000 кв.м. Обявената начална цена за комплекса е малко над 6 млн. лв. Имотът има тежести в размер на 700 хил. евро като договорни ипотеки, както и лихви, такси и разноски, сочи справка в Регистъра на публичните продажби на Камарата на частните съдебни изпълнители. Публичният търг е насрочен за 12-ти февруари в сградата на Районния съд във Варна.

Частен съдебен изпълнител предлага за продажба в курортния комплекс и имот от над 9000 кв.м. с начална цена от над 7 млн. лв. Включено е и правото на строеж за изграждане на жилищна сграда. Според плановете тя ще включва 4 секции. 3 от тях са частично построени, а възможността за вдигането на последната все още стои. Новият собственик ще има право да завърши строежа. Според документите общата разгърната площ на постройката ще над 28 хил. кв.м., предаде Faktor.bg.

За пореден път за продан е обявен и 4-етажният хотел „Бонбон”. Той разполага с 15 стаи и 3 апартамента. В сградата има басейн, градина, паркинг, ресторант и бар. Този път цената на хотела е свалена с около 100 хил. лв. под тази от лятото на 2015 г. и е малко повече от 500 хил. лв.

Подкрепи Economic.bg