Работа мечта: Безплатно пътешествие из Тайланд

От нея няма да спечелите пари, но може да се подготвите за едно от най-големите приключения в живота си

Работа мечта: Безплатно пътешествие из Тайланд

Снимка: Pixabay

Ако някога сте искали да пътувате по работа и да прекарвате дните си в проучване на нови страни докато ви се плаща за това, тогава Туристическият орган на Тайланд може би предлага перфектната възможност за вас.

Местната власт съвместно със сайта Dream Jobbing обявиха конкурс за пътешественик, който да обикаля страната и да се снима в документален филм за живота на местното население.

За да кандидатствате за позицията - The Local Traveler In Thailand трябва да изпратите 60-секунден видеоклип на уебсайта Dream Jobbing с кратка история за себе си и защо трябва да станете част от документален филм за живота в Тайланд. Възрастта и мястото на раждане на кандидатите нямат ограничения. Единственото изискване е да бъдете авантюрист и да се приготвите за едно от най-големите приключения в живота си.

Пътуването ще продължи от две до три седмици и ще се състои между януари или февруари 2019 г. Разбира се, самолетните билети, разходите и храна ще бъдат покрити и щастливият пътешественик също ще получи джобни пари, с които да прекарват всеки ден.

Отбелязва се, че тази работа е по-скоро предназначена не за печелене на пари, а за придобиване на нов опит. Организаторите съветват да побързате с кандидатурата, тъй като интересът е голям.

Коментари: 0