Радан Кънев влиза в редиците на ЕНП в Европарламента

Той ще бъде евродепутатът на „Демократична България“

Радан Кънев влиза в редиците на ЕНП в Европарламента
Радан Кънев е евродепутатът на „Демократична България“ и ще се влее в редиците на ЕНП в Европарламента. Това стана ясно на пресконференция на партията по повод резултатите на коалицията на изборите за Европейски парламент.

„Ще работя все така критично както съм работил и в българския парламент и извън него и вярвам, че успешно ще работя за промяна на ЕНП. Много трудно и по много малко въпроси ще работим заедно с националисти, евроскептици, разбира се има теми, по които националният интерес е много ясно дефиниран и по тези теми е нормално всички 17, ако случайно г-н Пеевски е там, да работим заедно“, коментира той.

„Има един много голям извод на тези избори, а той е, че БСП не може да бъде алтернатива“, коментира Радан Кънев. Той посочи, че до момента няма разместване в листата.

„Всички вече разбираме, че сме в кампания за местни избори“, коментира той като отправи благодарност към всички от щабовете на „Демократична България“ и отбеляза, че всички заедно са положили основите на предстоящите местни избори. 
Коментари: 0