Рай за сетивата на кулинарните ценители

Водещи български и чуждестранни производители представят продуктите си

Рай за сетивата на кулинарните ценители

Снимка: Стоян Йотов

320 ~ 1 мин. четене
Автор: Наталия Николаева

Истинска наслада за всички сетива представят български и чуждестранни производители в рамките на изложенията за хранително-вкусова промишленост в Интер Експо Център.  

"За българите храната е много специална и ние държим на вкуса ѝ. Все още оставаме традиционалисти", споделиха участниците. 
В същото време хората започват все повече да търсят качеството. Според производители вече сме готови да заделим повече, но да сме сигурни, че консумираме истински и натурални продукти. 
"Да бъдем здравословни" е мотото на всички производители. Всички те се стремят да отговорят на нуждите и желанията на клиентите, гарантирайки качество на възможно най-добри цени. Повечето продукти определено съчетават вкусното и здравословното. 
Невинаги е лесно да стартираш бизнес в България. Въпросът е да имаш добра идея и упоритост да я следваш. Соковете от истински плодове могат да са още по-здравословни с богата есенция от билки, освобождаваща се при отварянето им. 
Българските или чуждите вина? В последните години българските производители успяха да се наложат и в сегмента с по-висок клас.
Френският хляб винаги има с какво да ни изкуши.
Това определено беше една от най-впечатляващите ни спирки.
Не можем да пропуснем и италианския чар, който подправя всяка трапеза.
Ако искате и вие да станете част от най-голямото изложение на храни и напитки в България, имате още три дни да го направите. 
Подкрепи Economic.bg