Reserved, Mohito и още известни марки влизат в Sofia Ring Mall

Търговският център може да се похвали с богата палитра от известни магазини, която ще се допълни с още няколко световни марки

Reserved, Mohito и още известни марки влизат в Sofia Ring Mall

Снимка: Sofia Ring Mall

Търговският център Sofia Ring Mall приема в семейството си още няколко световноизвестни марки за дрехи и аксесоари. Полската компания LPP Group ще представи най-новите концепции на 5 от своите магазини именно в мола на Околовръстния път в столицата. Това са Reserved, Mohito, Cropp, House и за първи път в България – Sinsay. Новият за страната ни бранд ще предлага модни продукти и аксесоари за момичета.

Международната компания за имоти Colliers International, която е консултант по отдаване на площите в Sofia Ring Mall, не спира да привлича интересни за българския пазар брандове. Малка част от тях са H&M, Mango, New Yorker, Lidl, Cinegrand  и Starbucks. Colliers има заслуга и за включването към наемателите на “Area 52” - най-големият батут парк в страната, който предоставя ненадминати възможности за спорт и забавление за големи и малки.  С новите 5 магазина компанията цели да привлече все повече клиенти в Sofia Ring Mall.
Коментари: 0