Състезание за нов дизайн на бирена бутилка и кен

Срокът за участие е до 31 декември 2015 г.

Състезание за нов дизайн на бирена бутилка и кен

За първи път в своята история марката Tuborg дава възможност на млади и креативни дизайнери от целия балкански регион да влязат в надпревара за разработването на нов дизайн на кена и на стъклената бутилка на Tuborg.

Състезанието е насочено към всички, които искат да изпробват силите си върху дизайна на установена международна марка бира като Tuborg и е част от инициативите й, които са насочени към по-младото поколение. То ще е достъпно за творци от България, Сърбия, Унгария, Босна, Черна гора и Хърватска.

Състезанието на Tuborg е под надслов „ИЗМЕРЕНИЯ НА ЗАБАВЛЕНИЕТО, които носи любимата ти МУЗИКА!“. Единственото ограничение за дизайнерите ще бъде тяхното въображение, навършени 18 години и умения за работа с програми като photoshop и  coreldraw. Платформата, където творците могат да качват своите произведения, е www.tuborg.design, а срокът е 31.12.2015 г. 

След този срок специално жури, състоящо се от представители на компанията Carlsberg от страните в региона ще направи първоначалния подбор на финалистите и ще публикува имената им на www.tuborg.design. Посетителите на сайта ще направят решаващия избор и в периода 16.01.-24.01.2016 г. с гласовете си ще определят кои са победителите в креативното състезание - по един за всяка от посочените страни.

Печелившите дизайни ще бъде отпечатан на 40 милиона кена и бутилки и ще бъдат достъпни за 30 милиона души в 6-те страни, участнички от региона. 

Награда за шестимата победители ще е посещение на световната конференция за дизайн TYPO в Берлин, 12-14 май 2016 г. 
Коментари: 0