Шест влиятелни и богати двойки

Те са успели в професиите и личния си живот

Шест влиятелни и богати двойки

Факт е, че има хора, които имат много и такива, които само мечтаят. Има двойки, които са богати, добре изглеждащи и успешни. И за това определено си има причини.

Често това е начинът, по който те са свързани един с друг, не само в личните си отношения, но и в бизнеса.

Независимо от това, техният начин на живот е за завиждане.

Ето 6 успели двойки, които не само са богати и влиятелни, но и помежду им има истинска любов:

6. Том Брейди и Жизел Бюндхен – общо състояние: 540 млн. долара

Те са красиви, влюбени и богати. Женени са от 8 години. На 37 г. Жизел е най-високоплатеният супер модел в света с нетно състояние от 360 млн. долара. 40-годишният Том Брейди е на върха на славата си и е един от най-високо платените състезатели в Националната футболна лига на САЩ, със състояние от 180 млн. долара.

5. Бионсе и Джей Зи – общо състояние: 1,35 млн. долара

Бионсе и Джей Зи са еталон за влиятелна двойка. Двамата са женени от 2008 г., имат 3 деца и са милиардери. На 47 г. Джей Зи притежава 900 млн. долара богатство, а 36-годишната певица добавя още 450 млн. долара. Парите им идват предимно от музика и продуциране, както и от турнета, продажби и от стрийминг услугата Tidal. Също така двамата са най-високоплатената двойка в света.

4. Еван Шпигел и Миранда Кър – общо състояние: 4,045 млрд. долара

Само на 27 години, съоснователят и главен изпълнителен директор на Snapchat е един от най-младите милиардери в света. Неговото състояние е 4 млрд. долара По-рано тази година той се ожени за 34-годишната моделка, която притежава 45 млн. долара богатство.

3. Марк Зукърбърг и Присила Чен – общо състояние: 62 млрд. долара

Зукърбърг прави първия си милиард, която е едва 23-годишен. Днес е на 33 и любовта му от колежа Присила вече е негова съпруга, имат и 2 деца, както и общо 62 млрд. долара състояние. Двойката се е насочила сериозно към благотворителност и се опитват да използват парите си, за да подпомогнат здравеопазването и образованието по света.

2. Джеф и Макензи Безос – общо състояние: 90 млрд. долара

Основателят на Amazon е на 53 г. и вече е най-богатият човек в света, като преди дни измести от тази позиция Бил Гейтс. Женен е от 24 г. за 47-годишната авторка на романи Макензи Безос. Срещат се, докато и двамата работят за инвестиционна банка. Година след запознанството си напускат работа, за да се преместят от Ню Йорк в Сиаътл и да основат Amazon.

1. Бил и Мелинда Гейтс – общо състояние: 90 млрд. долара

Бил и Мелинда Гейтс са женени от 23 години и имат 3 деца. 62-годишният основател на Microsoft и 53-годишната му съпруга са и сред основните лица, заедно с Уорън Бъфет, създали The Giving Pledge – ангажимент на богати хора за даряване на състоянието им за благотворителни каузи. Двойката създава през 2000 г. своята фондация „Бил и Мелинда Гейтс”, която инвестира в подобряване на здравеопазването по света.

Коментари: 0