\"Шумът на парите“ събира лидери от технологичния свят

Шестима експерти от българския технологичен сектор ще обсъдят посоките за развитие през 2017 г.

\
248 ~ 2 мин. четене

Шестима експерти от българския технологичен сектор ще обсъдят посоките за развитие на индустрията през следващата година по време на панел „Бъдещето на технологиите“, който ще се проведе във втория ден на форума „Шумът на парите“ .

Своето виждане за бъдещето на технологиите ще дадат Милан Лакхами, мениджър Бизнес Иновации в Коника Минолта, изпълнителният директор на Сирма Груп Холдинг Цветан Алексиев и Румяна Тренчева, изпълнителен директор на SAP Bulgaria & SAP South-East Europe. Към тях ще се присъединят основателят и управляващ партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт Атанас Гаров и съоснователят на Neveq Павел Езекиев.

Модератор на дискусията ще бъде бившият изпълнителен директор на София Тех Парк Елица Панайотова.

„С настъпващата конвергенция между индустрии, бизнеси, съдържание и дигитални услуги е жизненоважно да имаме широк поглед и да вземем предвид всички фактори за работа в цифровото време. Това е причината да организираме технологичен панел за втора поредна година – да добавим стойност към цялостната програма на финансовия форум и да предложим на посетителите пълноценна информация за стратегическо планиране на следващите месеци“, сподели Кристиян Костов, управител на Profit.bg.

През 2016 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява със съдействието на Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и благодарение на партньорите на форума Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман Холдинг, Qatar Airways, MBL|CBRE, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia, Сирма груп Холдинг и ЗАД България.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Форумът се провежда с медийната подкрепа на сп. Икономика, Economic.bg, сп. Мениджър, Агенция Фокус, Novini.bg, Fakti.bg, Imot.bg, Offnews, Kaldata, в. Сега, Seenews и Enterprise Europe Network.

„Шумът на парите“ е единствената специализирана финансова конференция в България. Първото издание на проявата е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти. „Шумът на парите“ привлича интереса на водещите финансисти у нас, които ежегодно присъстват на проявата. В началото на 2015 г. форумът бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г., а по-късно през годината от Българско дружество за връзки с обществеността.

Подкрепи Economic.bg