Слави Трифонов дава две седмици на новия парламент

Шоуменът плаши народните представители с протести пред Народното събрание

Слави Трифонов дава две седмици на новия парламент
Шоуменът Слави Трифонов дава две седмици на новото 44-то Народно събрание да започне работа по приемането на решенията от последния референдум. Ако това не се случи, той обещава да дойде пред парламента, „за да си потърси гражданските права“.

В писмото си той пише, че ако депутатите се съобразят с този срок, им дава 2-месечен период, в който да приемат законите, необходими за съобразяването с решението на хората. Ако това не бъде направено, той обещава, че ще дойде пред сградата на Народното събрание, „за да отвоювам гражданските си права“.

Според него провелите се вчера предсрочни парламентарни избори, които бяха спечели от ГЕРБ, са „напълно безсмислени“. „Резултатът от тях практически възпроизвежда предишния парламент. Парламент, който не беше харесван от никого. Вчерашните избори са идеалното доказателство, че сегашната избирателна система е напълно изчерпана. Че единственото, което прави, е да възпроизвежда същите хора. Да възпроизвежда същите безсмислени политически комбинации“, смята Трифонов.
Коментари: 0