Софтуерна компания подава ръка на млади предприемачи

В UniStart могат да се включат проекти от различни сфери

Софтуерна компания подава ръка на млади предприемачи

За втора поредна година Бизнес Клуб УНСС организира програмата UniStart. Тази година софтуерната компания ERP.BG взе участие в нея, представяйки пред всички участници иновативния партньорски модел NetProject, който се разви изключително много през последните няколко месеца. 

Той има три направления – за внедрители и дилъри на нейните системи за управление на бизнеса, както и за външни разработчици на приложения за EnterpriseOne. 

В рамките на пет седмици предприемчиви студенти ще представят и усъвършенстват идеите си, като имат шанса да получат съвети и насоки от опитни предприемачи, за да преминат през етапи на валидация на идеята, сформиране на екип, основаване на стартъп, въвеждане в концепциите Lean & Bootstrap,  маркетинг, продажби, user experience. 

За тези, които успеят да напреднат със своя проект UniStart предоставя допълнителни обучения в рамките на още две седмици. Там младите предприемачи ще се запознаят с възможностите за финансиране и растеж, представени от експерти, успели да привлекат финансиране от Европа и Силициевата долина.

В UniStart могат да се включат проекти от различни сфери – технологии, производство на реален продукт, предлагане на услуга. Тази година е включена опция за кандидатстване на самостоятелен участник, който търси екип за своята идея.

Програмата си поставя за цел да създаде предприемаческа среда от студенти, които свободно да споделят опит и контакти, докато работят по собствения си бизнес. 

Коментари: 0