Софтуерна компания подава ръка на млади предприемачи

В UniStart могат да се включат проекти от различни сфери

Софтуерна компания подава ръка на млади предприемачи
3677 ~ 1 мин. четене

За втора поредна година Бизнес Клуб УНСС организира програмата UniStart. Тази година софтуерната компания ERP.BG взе участие в нея, представяйки пред всички участници иновативния партньорски модел NetProject, който се разви изключително много през последните няколко месеца. 

Той има три направления – за внедрители и дилъри на нейните системи за управление на бизнеса, както и за външни разработчици на приложения за EnterpriseOne. 

В рамките на пет седмици предприемчиви студенти ще представят и усъвършенстват идеите си, като имат шанса да получат съвети и насоки от опитни предприемачи, за да преминат през етапи на валидация на идеята, сформиране на екип, основаване на стартъп, въвеждане в концепциите Lean & Bootstrap,  маркетинг, продажби, user experience. 

За тези, които успеят да напреднат със своя проект UniStart предоставя допълнителни обучения в рамките на още две седмици. Там младите предприемачи ще се запознаят с възможностите за финансиране и растеж, представени от експерти, успели да привлекат финансиране от Европа и Силициевата долина.

В UniStart могат да се включат проекти от различни сфери – технологии, производство на реален продукт, предлагане на услуга. Тази година е включена опция за кандидатстване на самостоятелен участник, който търси екип за своята идея.

Програмата си поставя за цел да създаде предприемаческа среда от студенти, които свободно да споделят опит и контакти, докато работят по собствения си бизнес. 

Подкрепи Economic.bg