Списание „Икономика” вече се продава и онлайн

Можете да купите актуалния брой от приложението Budka

Списание „Икономика” вече се продава и онлайн

Списание „Икономика” вече се продава и онлайн. Актуалният брой може да бъде купен от мобилното приложение Budka. Цената на списанието е по-ниска от коричната - 4,50 лева.

Решението на екипа ни да потърсим и подобен канал за продажби е породено от желанието ни да достигнем до повече хора. Разпространението през мобилното приложение ще позволи на много наши читатели от чужбина да имат достъп до актуалния брой, тъй като физическата му дистрибуция не достига извън пределите на страната.Това става възможно със сътрудничеството на нашите партньори от Тераком/Allterco.

Какво се изисква:

Всеки потребител със смартфон първо трябва да свали мобилната платформа Budka, която се разпространява в Google Play Store като апликация за Android устройства. Свалянето е безплатно. Мобилен павилион Budka представлява приложение, в което потребителите могат да намерят всички български списания на едно място - с опции за абонамент и единична покупка. 


Очакваме скоро списанието да може да се разпространява и за потребители с iOS, както и през платформи на мобилни оператори в страната.

Коментари: 0