Стартира кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие 3”

Идеята е бизнесът да подкрепи чрез различни начини децата в риск

Стартира кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие 3”

За трета поредна година фондация „За Нашите Деца” организира кампанията „Тази Коледа чудесата правите Вие”. Тя ще протече през месец декември в подкрепа на деца, нуждаещи се от сигурна семейна среда.

В рамките на кампанията фондацията отправя апел към служителите на различни компании да организират благотворително празненство на своето работно място и така да помогнат на децата в риск. Коледен обяд, караоке, състезание за коледна украса или киноследобед са само част от 12-те идеи за празнични инициативи, които лесно могат да бъдат организирани в офис. Повече информация за кампанията можете да откриете на сайта www.yourmiracles.eu.

Включвайки се в „Тази Коледа чудесата правите Вие”, екипите на различните компании стават по-сплотени и обединени около каузата всяко дете да има шанс да расте в сигурна и подкрепяща семейна среда.

Набраната сума фондация „За Нашите Деца” ще инвестира за спасяване на бебета от изоставяне, обучаване на нови приемни семейства, подпомагане на деца с увреждания и осигуряване на семейна среда за бебетата в Детска къща.

През 2014 г. в кампанията се включиха 42 компании и бяха набрани близо 30 хил. лв., с които фондацията подкрепи десетки деца и техните семейства. Миналогодишното издание спечели наградата „Най-добра кампания на неправителствена организация“.

Коментари: 0