Стигаме с лифт от хотела до плажа

Плащаме 30 лв. за аll inclusive на Златни пясъци

Стигаме с лифт от хотела до плажа

Юнското море ще ни излезе на половин цена спрямо разгара на сезона през юли и август. Сред хитовите промоции е предложение за почивка за 30 лв. на ден на база аll inclusive в кокетен хотел на Северното Черноморие. За сравнение по време на топсезона цената скача поне двойно.

Заради изгодните оферти родните курорти и на юг вече са пълни с туристи и от страната, и от чужбина. „Има много хора в момента, скандинавци, поляци, холандци и др.”, обясни заместник-председателят на Съюза на собствениците в Слънчев бряг Веселин Налбантов, пише "Новинар".

Той подчерта, че проблем продължават да бъдат безразборно паркиралите коли в комплекса, както и сергиите с всевъзможни дранкулки по тротоарите. Според него това отблъсква посетителите на курорта. Заради това е внесено предложение в туристическото министерство алеите и тротоарите, които в момента се стопанисват от дружество, да бъдат прехвърлени на община Несебър. „Идеята е да се прехвърли на общината, както стана с остров Света Анастасия”, коментира Налбантов.

В момента туроператорите предлагат и различни ваучери, с които почивката на база аll inclusive излиза колкото нощувка в къща за гости през август. Пакети и за хотели в южните, и за северните морски курорти, може да намерите за цени между 29 лв. и 60 лв. Освен храна и напитки на корем в офертата влиза още безплатно ползване на външен басейн, чадъри и шезлонги, напитки от бар на плажа.

Много от модерните хотели вече имат и лифт от хотела до плажа. Други комплекси също предлагат изгодни оферти с изброените удобства, но недостатък е, че ако искате да ползвате климатика в стаята, трябва да доплатите по 4 лв. на ден.

Коментари: 0