Тайната рецепта за успех на Este Fitness & Spa

Уникални услуги, ексклузивна обстановка и перфектна „спойка” между мениджмънт и екип ни водят към върха

Тайната рецепта  за успех на Este Fitness & Spa

В престижния столичен квартал „Изток“, на 10 минути от центъра на София, се намира луксозният комплекс Este Fitness & Spa. С набор от уникални по своя характер услуги и перфектно обслужване, той се превърна в едно от най-желаните места в града за хората, търсещи релакс, масажи или тренировка в най-изискана обстановка.

Сред достойнствата на комплекса са елегантна сауна и парна баня, уютни стаи за масаж, единственият на Балканския полуостров изцяло кръгъл хамам, специални стаи за двама, както и обособен VIP апартамент. Впечатляват още 18-метровият басейн, най-голямото в България 16-местно джакузи, студиото за йога и пилатес и фитнес залата, оборудвана с уреди от премиум серията Artis на Technogym. Изобилието от услуги се допълва от бутик за красота, предлагащ процедури със световноизвестната козметика на френската марка Biologique Recherche и швейцарската Niance.

Интериорът на СПА центъра допълва усещането за ексклузивност със своята елегантна лаконичност, изяществото на линиите, класическо съчетаване на нюанси и използване на естествени материали.

Уникално изживяване за гостите


В Este Fitness & Spa посетителите намират услуги, обстановка и обслужване, които не могат да намерят другаде и това ги кара да се чувстват специални.

Сред масажите, които са любими на гостите, е авторският масаж Este Royal. Това е комбинация от дълбоко тъканен масаж, рефлексотерапия и шиацу, изпълнявана на четири ръце от двама терапевти в синхрон. Това действа изключително тонизиращо на тялото, а също балансира енергийните нива в различните зони и създава усещане за спокойствие и безметежност.

Друго уникално достойнство на комплекса е иновативната система за дезинфекция с озонатор на закрития плувен басейн. Той е безопасен за кожата и има съществени предимства пред стандартната технология за почистване чрез дезинфектант.

Само тук, ексклузивно за България, се предлага и уникалната 6-месечна програма Haute Couture на френската марка Biologique Recherche. Чрез индивидуален подход и диагностика на кожата висококвалифицираните експерти на СПА центъра изготвят персонални продукти „по мярка“, включващи 2 крема и 8 серума с над 60 уникални съставки. Сред „перлите“ в процедурите за красота са също мезотерапия с апарата Micro-Puncture Lab и процедурата Soin Taches Pigmentaires за изравняване и озаряване на тена и превенция на петна, отново предоставяни с качеството на Biologique Recherche.

Световно признание


Este Fitness & Spa заслужено се смята за един от водещите в света. Уникалните по своя вид и същност услуги, високото ниво на обслужване, персоналното отношение към клиента, както и изисканият дизайн на комплекса се оценяват високо не само от клиентите, но и от специалистите в бранша. Първите отличия идват само година след създаването му - през 2017 г. центърът е отличен в категориите Luxury Fitness Spa, „Луксозен дневен СПА център“, „Луксозен уелнес СПА център“ и „Най-добър СПА мениджър“ за 2017 г. на престижния световен конкурс World Luxury Spa Awards. Не закъснява и най-високото признание - на следващата година Este Fitness & Spa получава приза „Най-добър Spa център в света“ като заедно с тази награда е затвърдено и първото място в категорията Luxury Fitness Spa на глобално ниво.

Синхрон между екип и мениджмънт


Всичко в Este Fitness & Spa - от подбора на услугите, оборудването и дизайна на помещенията, до обучението на персонала, носи запазената марка на управителя на комплекса Надежда Халачева. Ръководила преди години СПА центрове на компания за круизни кораби, тя се завръща в България, за да се заеме с предизвикателната задача да изгради комплекс на световно ниво и го прави без компромис с качеството и с внимание към всеки детайл. Емоцията и страстта, която тя влага в това начинание, са вдъхновение за екипа в комплекса, който се подбира сред най-добрите специалисти в света. Техният опит и стремеж за усъвършенстване са гаранция за високо качество на услугите, а позитивната енергия, която те предават към клиенти и колеги, са водещ фактор за постигане на спокойна и зареждаща атмосфера в центъра.

„Доверието помежду ни и възможността да разчитаме един на друг, непрекъснатото обучение и израстване на екипа и персоналното отношение към всеки един клиент са ключовите фактори за успеха“, споделя своята тайна управленска рецепта Надежда Халачева.

Коментари: 0