ЗАГОРКА АД: Създаваме по-добър свят

С иновативни продукти, устойчиви решения и грижа за хората и природата

ЗАГОРКА АД: Създаваме по-добър свят

ЗАГОРКА навлиза във второто столетие на дейността си. От 1994 г. компанията е част от глобалното семейство на HEINEKEN. Оттогава насам, вече повече от 25 години, инвестира в процеси на модернизация, оптимизиране и устойчивост на производството, като превръща пивоварната в Стара Загора в една от най-модерните за региона на Централна и Източна Европа.

ЗАГОРКА е считана от консуматорите на бира за иноватор в индустрията на българския пазар - както на продуктово ниво, така и по отношение на устойчивото развитие на бизнеса. През годините ЗАГОРКА лансира различни иновации, някои от които в лимитирани серии, като например „Загорка Резерва“, „Загорка Фюжън“, Stolichno Amber и др. Иновациите, които стават любими на консуматорите, като Загорка Ретро, която преобръща пазара на бира у нас; Ариана Радлер, Stolichno Pale Ale, сайдерът Крадецът на ябълки, както и иновации в безалкохолното портфолио от продукти Zero Zone, които идват в отговор на нуждите за здравословен и балансиран начин на живот: Heineken 0.0%, Загорка 0.0% и Ариана Радлер със своите разнообразни вкусове: малина, лимон, тъмен лимон и грейпфрут, които да отговорят на взискателния консуматорски вкус.


Най-зелената компания в бързооборотния сектор у нас развива своята платформа за устойчиво развитие - „Създаваме по-добър свят“. ЗАГОРКА се фокусира в шест области, върху които може да окаже положително въздействие, като опазване на водните ресурси, намаляване на въглеродните емисии, подкрепа и израстване с местните общности, устойчиви ресурси, отговорна консумация, грижа за здравето и безопасността.

Коментари: 0