Теленор България има нов главен директор \"Маркетинг\"

Горан Маркович заема поста на Саша Филипович

Теленор България има нов главен директор \
Теленор България има нов главен директор "Маркетинг". Горан Маркович от утре застава на поста на Саша Филипович, който поема позицията на главен маркетинг директор в Теленор Сърбия и Черна гора, съобщиха от компанията. 

Горан Маркович се присъединява към Теленор през 2004 г., като през годините е заемал различни ръководни позиции в търговската област, включително и временно изпълняващ длъжността главен директор „Потребителски продажби“ в Теленор Черна гора. Участвал е активно в успешното преструктуриране там.

Впоследствие Маркович е бил на ръководни длъжности в офисите на компанията в Норвегия и Унгария. Маркович е завършил специалността Компютърни науки в Университета на Черна гора и се е обучавал по различни програми в САЩ, Великобритания и Унгария.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3,2 милиона активни потребители в България. Към края на септември 2017 г., услугите на компанията са достъпни за 99,64% от населението и на 89,80% от територията на страната, a 4G мрежата на Теленор покрива 90,81% от населението на страната. Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в 12 държави в Европа и Азия. 
Коментари: 0