Tommy Hilfiger влиза в България

Откриват се 2 самостоятелни магазина в столични молове

Tommy Hilfiger влиза в България
5052 ~ 1 мин. четене
Автор: Илия Лазаров

Американската модна марка Tommy Hilfiger ще отвори първите си самостоятелни магазини в България в следващите дни. Досега марката присъстваше на българския пазар чрез някои мултибранд магазини като Peek&Cloppneburg, пише "Капитал Daily".

Самостоятелното влизане на пазара е чрез гръцката SARKK Group, която е ексклузивен вносител, дистрибутор и търговец на марката за България, Гърция, Румъния, Кипър и Македония. Вече е регистрирано и дружество "САРКК България", което е еднолична собственост на гръцката "САРКК акционерно промишлено и търговско дружество за производство и търговия с облекла и обувки" (САРКК АД).

Първият самостоятелен обект с бранда Tommy Hilfiger в страната ще отвори врати на 27 февруари в софийския The Mall. Той ще е разположен на първия етаж на търговския център на площ 160 кв.м и ще предлага широка гама от мъжки и дамски облекла, обувки, чанти, аксесоари и парфюми.

"Следващата седмица, на 5 март, ще отворим и втория си обект в страната, който ще се намира в друг от софийските молове  - "Сердика център"," съобщи за "Капитал Daily" Силви Йерояни, която е маркетинг директор на Sarkk Group. "Смятаме, че това е точният момент за навлизането ни в България", коментира тя. На този етап обаче от компанията не разкриват подробности около бъдещите си планове за развитие на българския пазар.

Подкрепи Economic.bg