Топ смартфоните на старта на 2015 г.

10 модела, които в момента имат най-добри характеристики

Топ смартфоните на старта на 2015 г.

Смартфоните са сред най-предпочитаните подаръци за празниците. Коледният и новогодишен шопинг приключи, но ако все още не сте избрали най-добрия телефон за себе си, или пък сега е дошъл моментът да търсите нов, може да прегледате класацията на Business Insider за най-добрите смарт устройства в момента. Подреждането се прави според различни фактори като дизайн, софтуер и хардуер, цена.

10. Google Nexus 5


Въпреки че Google наскоро представи новия си флагман Nexus 6, миналогодишният модел все още си остава добра възможност. Апаратът е с чиста версия на Android, т.е. без модификации. Ъпдейтите на софтуера стават бързо, но може би най-добрата му страна е невисоката цена. И един минус – камерата не е чак толкова добра.

9. Sony Xperia Z3


Апаратът е един от най-добрите с Android, който се появи през изминалата година. Има 5.2-инчов дисплей, невероятна камера и е водоустойчив.

8. Samsung Galaxy S5


Телефонът може да е почти на година, но все още е едно от най-добрите Android устройства. Дисплеят е сред най-добрите, но корпусът е пластмасов. Ако сте фенове на марката, може да изчакате и до пролетта, когато се очаква следващия модел.

7. Google Nexus 6


Новият флагман на Google е масивен, с 6-инчов екран. Направен е от Мotorola и е първият с Lollipop – новата версия на Android с чисто нов дизайн.

6. OnePlus One


Китайският стартъп OnePlus създаде невероятен телефон с 5.5-инчов екран, чудесен софтуер и отлични спецификации. Цената му в САЩ е около 300 долара, което е доста по-евтино от тези на водещите модели. А той се нарежда като характеристики до тях. Минус е, че доставките са ограничени. В България също трудно се намира.

5. Moto X


Новият Moto X, който бе пуснат в продажба през септември 2014 г., е сериозен кандидат за най-добър Android телефон на годината. Работи с чиста версия на Android, което позволява по-бързи софруерни ъпдейти, освен това изглежда добре и има 5.2-инчов дисплей.

4. HTC One M8


Почти на година, но все още много добър модел. Все пак, тази пролет се очаква нов модел от HTC, така че може да изчакате с покупката.

3. Galaxy Note 4 


Galaxy Note 4 е най-добрият телефон, който Samsung са правили. Има невероятен 5.7-инчов екран, най-добрият изобщо на смартфон. Също метална рамка по ръбовете и е голям като фаблет.

2. iPhone 6 Plus


Ако искате фаблет, iPhone 6 Plus е най-доброто, което може да купите. Той е тънък, с хубав дизайн и метален.

1. iPhone 6


iPhone 6 е най-добрият смартфон в момента. Разбира се, ако не сте фен на апарати с Android или Windows Phone. Защо – защото е перфектният микс от добър дизайн, хардуерни характеристики и селекция от приложения. Apple най-накрая достигнаха конкурентите си, като направиха новия си модел с по-голям екран - iPhone 6 има 4.7-инчов дисплей, в сравнение с 4-инчовия на iPhone 5S.

Коментари: 0